Brukerdiskusjon:Samira

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Bevare våren
 
 Med Fremmede blikk fra eventyret
elskeligste syn dypt på mine
med stjernene vitne i øyeblikket
kysset du meg,
Lepper som tok pusten av meg
Følelser som våknet i meg.
Under regnet bekom vi en
 regnet blandet med dråper, dråper av lidenskap og begjær
tørst etter kjærlighet druknet jeg i DEG
der vil jeg være
DEG vil jeg ikke miste.

Med tiden mistet jeg det meste
deg vil jeg bevare¨
minnene om deg vil jeg ikke ha
HELE deg vil jeg ha.
Blomsten du ga meg
fikk meg i våren,
VÅREN bør bli vårt liv
vinteren har jeg sett nok av
de mørke dagene har passert
uten deg vil bladene falle igjen
uten deg er deg er det snø på håret
regnet i øya
så ikke gå
la oss bevare våren,
og passere vinteren sammen …