Brukerdiskusjon:Snowder
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkDiksusjon.
Hva synes du var bra med diktet/diktene?
Hvordan kan jeg bli bedre?
Noe med diktet/diktene du likte?
Noe med diktet/diktene du ikke likte?
Følg meg gjerne på SoundCloud, Youtube og Toptens, med brukernavnet Snowder.