Brukerdiskusjon:Torsor96

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Har du sett mine tårer
De som renner nedover mine kinn?
Har du sett mine drømmer
De du ikke vil se?
Har du hørt mine tanker
De tanker jeg ikke tør å si?
Så du meg rømme?
Nei, det var det jeg trodde