Brukerdiskusjon:Xirtam

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Alene[rediger]

Jeg skal la deg gå.
Jeg klarte aldri å være et hjem for deg.
Måtte hun lykkes.
Måtte hun elske deg bedre.
Måtte hun lege alle sårene.
Jeg laget for hun.
Måtte hun møte deg halvveis,
på alle de veiene jeg lot deg gå alene.
Måtte hun aldri miste av syne hvor vakker du er
og alltid snakke ditt språk.
Måtte hun holde deg rundt til du sovner.
Men når du sover:

Måtte du hviske mitt navn.

Sommer Flørt[rediger]

Når du smiler,
kjenner jeg at det kiler,
når du sier hei,
er jeg glad du er med meg,
Når du ler,
Vil jeg ha mer,
Når du kommer,
føles det som Sommer.


Vennskap[rediger]

Hva skjedde hvis jeg
aldri hadde sett deg,
Hvor kjedelig ville det
da blitt for meg?
En dag blir til to,
To dager til tre,
Tre dager til fire,
Fire dager til fem,
Og fem dager til en evighet,
Til en kjederlig,
Kjederlig evighet.

Min første kjærlighet[rediger]

Jeg føler meg så rar,
Alt er galt med meg,
Jeg tror jeg elsker deg!
og vil ha deg i hjerte mitt,
du er den eneste som jeg elsker og vil ha !!

Utro[rediger]

Da jeg stod der ved døren,
Helt uskyldig.
Da du gikk forbi,
Med blikket ditt festet på meg.
Da du snudde,
Og gikk mot meg.
Da du sa "Gi meg pikk ..."

Hva mente du da du kysset meg vått over leppene?
Hva ville du da du holdt rundt meg om natten?
Hva mente du da den gangen i parken?
Hvilke svar ville du ha på dine spørsmål?
Hvilke regler ville du ha?

Men best av alt, hvorfor måtte jeg være offeret.

For din ugang, for din og hun andres krangel,
Og for ditt utroskap.

Ensom[rediger]

Det var allerede slutt da jeg forlot deg, sa du.
Forholdet vårt døde for lege siden!
Måtte det hjemsøke deg.
Måtte minner om våre perfekte dager
liste deg inn i nettene
dere ligger der rygg mot rygg.
Måtte tanken på mine smil
kvesse hvert tankeløse ord fra henne.
Måtte mitt navn spøke på leppene dine
hver gang neglnene hennes synker inn
der ryggraden din skulle ha vært.
Måtte varmen fra meg aldre forlate sengen din
og brenne deg hver gang du strekker deg mot henne.
Måtte alt vi var sammen ikke finne hvile
før jeg selv hviler
i aremer som er sterkere
enn dine.

--Xirtam 15. apr 2008 kl. 07:28 (EST)