Champagneglasset
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkved foten
av champagneglasset
oppdaget han et hakk
selve stettet
og kronen
virket uberørt
hakket
hadde høyst sannsynlig
oppstått i oppvaskmaskinen
konkluderte etterforskeren
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer