Chip in the basket

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Sang på engelsk.

Chip in the basket.[rediger]

Time has passed.
It is the future.
I need my I.D. .Chip is in,
the tasket.Long time went on.
The future is here.
I need my I.D. .I have my chip,
the chip is for I.D. .
Chip is in the basket, I.D. .

Notis[rediger]

På Martinus-forum er jeg såvidt jeg vet, eller til min viten, i nyere tid mest kjent for min opptreden som "opplyst-skribent" av Martinus-logiske tekster. Men i den senere tid, senere enn min rolle som aktiv deltaker blant annet som deler av Martinus-logiske tekster på Martinus-forum, har jeg funnet tid og inspirasjon til å gjenoppta min gamle diktning av sanger. Dette synes jeg at jeg, hvilket er i senere tid enn min tidligere diktning, at jeg har lyktes med denne gangen, på ordentlig vis, det vil si at jeg synes jeg har fått til ordentlige sanger. Videre har jeg sagt meg "noe av en musiker" siden, våren/sommeren år 2015. Markus Gyltnes, 2019.


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.