DIKT FOR EN STOR PRESIDENT
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkDIKT FOR EN STOR PRESIDENT
DEN STORE PRESIDENTEN
ER EN MANN SOM BLIR SULTEN OG TØRST HVER DAG
OG DA TRENGER HAN Å SPISE OG DRIKKE
HAN BLIR TRETT HVER KVELD
OG DA TRENGER HAN Å SOVE
DESSUTEN FISER HAN
DEN STORE PRESIDENTEN FISER CA. 15 GANGER HVER DAG
OG FISENE HANS LUKTER VONDT
HVER ENESTE EN AV DEM
FOR HAN ER EN MANN AV KJØTT OG BLOD
OG EN DAG SKAL OGSÅ HAN DØ
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer