Da jeg såg deg for første gang

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Da jeg såg deg for første gang, sa skjedde det en forandring i mitt hjert.
Jeg ble nyskjerig og små forelsket i deg, med en gang.
Du var den fineste , peneste dama jeg hadde sett
og jeg ble helt mett og uten ord

Jeg trodde rett å slett at du var for pen å få deg til å bli inntrisert i meg så fort.

Du kom bort til meg og smilte og sa hei
til meg og jeg sa hei tilbake til deg.

Plutselig var det en lapp på sengen med et hjerte med ditt rom nr!, jeg skalv av lykke å litt retsell, men du spurte meg nesten rett ut om vi skulle være i lag med hverandre.
Dette smeltet mitt hjerte, og min kjærlighet til deg blir bare sterkere.


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.