Dagens dose angst!!!

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk
¤´¨)
¸.·´¸.·´¨) ¸.·¤¨)
(¸.·´ (¸.·´ .·´(´¸.·¤´¯`¤·>

Dagens dose angst!!!

Mine smil, min latter
et sansebedrag.
Skapt av mitt lurvete hjerte
utviklet av mitt syke sinn.
Min smerte blir melodiøs
i det jeg skriker sykelig
og ber spakt om hjelp.
Tilbake ligger jeg krøllet sammen
medtatt og ødelagt
av dagens dose angs

.-..-.
"-.-" .-..-.
.-..-. "-.-"
"-.-"