Dans til gleden er din
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkdans til gleden er din
dans til gleden er min
alle vennene mine sier
at dans er bra haha
dans til gleden er din
dans til gleden er min
alle vennene mine sier
at dans er bra haha
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer