Dapo

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Et dikt kan være hva du vil...[rediger]

 Et dikt kan være det du tror og håper.
 Et dikt kan være hva du vil,
 eller kanskje det du drømmer til…??
 
 Ingen dikt er dårlige.
 Ingen tanker er feil.
 For å skrive dikt behøver du ikke å ha peil.
 
 Du er nå i drømmeland….
 Her er det du som bestemmer,
 Derfor trenger du ikke å se om ordene fenger.
 
 Skriv ned det som faller inn,
 Så lenge det du skriver og føler er ekte,
 Er det ingen andre som kan nekte. Laughing
 
 Vit at du er flink til å skrive dikt,
 Jeg tror du ville vært en god poet på sikt,
 En poet som jeg hundre prosent ville likt.