Deg (Gjotor)

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Kjærligheten er det beste som kan oppleves når ting går bra, når begge føler det samme for hverandre og når de er lykkelige i hverandres nærvær. Kjærlighet kan også oppleves som det verste i verden når alt ikke går like bra, som når man krangler, går hver sin vei eller når følelsene mellom to personer ikke er gjensidig. Da blir man tom, lei seg og føler meningen med livet forsvinner.

Kjærlighetssorg er verre enn alt annet. Mine følelser for en jente er nesten ubeskrivelig. Hun er det første jeg tenker på når jeg våkner og det siste jeg tenker på når jeg legger meg. Og når vi nå går hver vår vei føles livet uten mening. Jeg føler meg tom, depressiv og fortsatt forelsket. Det føles som om jeg ikke klarer å gi slipp på følelsene ovenfor henne. Det er som om det spilles av en reprise av alle de gode stundene vi hadde før alt gikk galt. Mine besøk hos henne, hennes besøk hos meg. Vår gode kjemi. En felles humor. Hennes utstråling.

Selv om jeg er skuffet av alt det hun sa ved vår siste samtale og egentlig av den grunn har lyst til å glemme henne, så klarer jeg det ikke. Klumpen i halsen sitter fast. Tårene i øynene er der. Egentlig er jeg bare i ferd med å briste.
Du følte kanskje ikke at vi passer sammen og jeg hadde også min tvil en stund. Utenpå kan vi virke som to forskjellige mennesker, men innad er vi egentlig ganske like.

Selv om du har misforstått meg, selv om jeg ikke klarer å gjøre alt perfekt, så har jeg fortsatt følelser for deg.

- HIKK

av Gjotor (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.