Deg (RainbowMind)
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkDeg[rediger]
av RainbowMind
Tenkt om jeg kunne se deg igjen, bare for et enkelt minutt
Da kunne jeg fortelle deg hvor fantastisk du er
Hvor vakker du er
Uten på
Og innen i
At du så meg
At du slår meg
BAller er digg
Jeg klarte ikke redde deg ..
- av RainbowMind (ris og ros)
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer