Deg (Tjorven)

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Det var ikke smilet ditt som fikk meg til å se din vei,
Ei var det heller øynene dine.
Det var heller ikke den muskuløse kroppen din,
Ikke stemmen din eller ansiktet ditt heller.
Det var den strålende personligheten din som skinte gjennom deg.
Det er hva du er for meg. Strålende på alle måter.
Hvis jeg kunne beskrive deg med ett eneste ord, er det nettopp dette: strålende.
Du lyser opp i hvert eneste selskap.
Jeg blir mo i knærne av å se på deg.
Jeg føler en brusende bølge i magen når du snakker til meg.
Jeg føler det hver eneste dag.
Derfor elsker jeg deg.
Det er verken øynene eller dit ansikt,
Det er bare deg!


av Tjorven (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.