Delirium
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk
En blå fiolin
en svart tomhet,
nakne dikt,
noen av de kalde minnene,
de leker med denne unge sorgen.
smerten drypper sakte,
minutt etter minutt .
Døden kommer alltid for sent.
Harstad 2017
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer