Den dagen du kom inn i mitt liv

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Den dagen du kom inn i mitt liv
var det som om jeg ble født....
den dagen du går bort
vil bli den dagen jeg visner...
uten deg vil det ikke være noe meg.
om du noen gang kommer bort fra meg,
vil jeg lete etter deg som en mor leter etter sitt barn.
om du har det vondt,
har jeg det grusomt!!
utrolig glad i deg vennen min!!

følg @synneskaaren på instagram <3 <3 <3 <3