Den hoggormen
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkJeg er en orm.
Jeg er enorm.
For alle som er små.
min kropp er lang.
Min hud er trang
Med sikksakkstriper på.
Jeg har en munn
med åpen bunn
og gift i mine tenner
Mitt skrpe bitthar alltid gitt
meg mat, men ingen venner.
Jeg kveiler meg alene,jeg.
For ingen kan forstå.
Jeg er en orm jeg er orm.
Men det er utenpå.
Av Dagny Holm
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer
Anonym feiging (724603becd)
Permanent lenke |
Anonym feiging (29672d757b)
Permanent lenke |
Anonym feiging (539d341854)
Permanent lenke |