Den kåte gamle grisen

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Han er utålmodig nå, jenta sitter på kne foran han,
den fete magen drypper svette i ansiktet hennes
han hadde forventet mer iver for pengene
10 kroner er ikke det det engang var innser han,
før han mumler noe om inflasjon til den halvslappe pikken