Derfor har vi mødre

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Derfor har vi mødre

Da mødre ble til
var tanken ganske klar.
For mødre har noe i seg
som ingen andre har.

De øser av sin omsorg
og deler alt de vet.
De viser deg at livet
er håp og kjærlighet.

Derfor har vi mødre
og dersom du spør meg.
Den beste mor i verden
det er nettopp DEG.


- Esra Karakoc


av Esra (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.