Det bor en drage i meg Hopp til navigeringHopp til søk

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

I meg bor en drage,
som vil ta meg av dage

Tankene mine spinner,
det virker som dragen vinner

Den bryter meg ned,
og lager et helvetes tankeskred

Dragen intet godt meg vil,
Jeg har det vondt, og det føles som om jeg går gjennom dragens ild.

Jeg takler ikke lenger jaget,
jeg innser at jeg taper slaget

Jeg holder meg for ørene og sier nei,nei,nei.
Men dragen løper vilt inni meg.

Jeg ønsker å dra ut min hjerne,
slik at jeg dragen kan fjerne

Dragen klamrer seg fast,
den ønsker virkelig for meg å være en last

Dragen presser positive tanker ut og negative inn,
Jeg blir frustrert, sint og jeg føler meg blind.

I mørket jeg løper blindt,
jeg i barfot leter etter lyset mens jeg blir pint

Hvordan kan jeg unngå denne farlige jakten,
og igjen få tilbake makten?

Kanksje jeg skal positive tanker gro,
skaper det fluktveien tro?

Kanskje jeg bør bedre selvtillit få,
for akkurat nå føler jeg meg så lita og grå

Kanskje jeg bør begynne å mosjonere,
på denne måten unngå at hodet mitt vil eksplodere

Kanskje jeg bør medisiner spise,
slik at jeg dragen kan forvise

Jeg føler jeg har prøvd alt,
og jeg tenker nå at dagene mine er talt


av LindaTetlimo (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.