Det er derfor jeg er glad i deg

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Når du føler deg lei
skal jeg være her for deg

Når du har noe på hjertet
skal jeg lindre din smerte

Når du er sint og sur
skal jeg gi deg min "klemmekur"

Når du hater det meste
skal jeg gi deg mitt beste

For du er verdifull
du er deg
det er derfor jeg er glad i deg