Det er ein indre kamp i meg
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkDet er ein indre kamp i meg
Uten vitne i fra deg
Du holder deg på utsiden fra meg
Og viser fram den beste siden av meg
Sjølv om avstanden går over mil
Så slår hjertet med samme stil
Så når kampen blir for tøff
Og livet føles som ein bløff
Veit eg at du er der først
Med nok eit problem løst
- av Natrajk (ris og ros)
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer