Det er natt
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkDet er natt.
Natten er kald.
Vinduet står åpent,
og jeg er naken og bar i vinteren.
Markus.
Det er natt.
Natten er kald.
Vinduet står åpent,
og jeg er naken og bar i vinteren.
Markus.
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer