Det har alltid vært deg

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Det har alltid vært deg
Jeg likte deg når jeg møtte deg for første gang
Jeg likte deg våren i fjor når vi møttes så ofte
Jeg likte deg hele sommeren selv om jeg ikke ville innrømme det for meg selv
Jeg likte deg når vennskapet ble til bestevennskapet
Jeg likte deg når vi begynte på samme skole og høydepunktene i hverdagen min ble å møte på deg i gangen, kantina eller biblioteket
Jeg likte deg når jeg kom på besøk og du sa du kunne likt meg og
Jeg likte deg og jeg sluttet å like han andre
Jeg likte deg når jeg ble singel selv om du ikke likte meg tilbake
Men jeg liker deg ikke lenger
Jeg er hodestups forelsket i deg


av Emilie (ris og ros)


avatar

Anonym feiging (cd5f91f931)

for 17 måneder siden
Poeng 0
jeg ble kåt
avatar

Anonym feiging (563a03dc12)

for 3 måneder siden
Poeng 0
FY
avatar

Anonym feiging (849c93dc12)

for 3 måneder siden
Poeng 0
jeg å
avatar

Anonym feiging (246a19656a)

for 12 timer 24 minutter siden
Poeng 0
Jaha
Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.