Det som ble meg

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

med sverdet ditt skar du langsomt bort
lag på lag av meg
huden
muskler
nerver

så var jeg bare et skjelett

nå bygger legene et menneske av skjelettet mitt
lag på lag av det de sier er meg

men de forstår ikke at jeg lengter etter smerten
når de er ferdige skal jeg la meg voldta
slik at sjelen min føler pine

og kanskje kommer tilbake


av Shekina (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.