Det var en gang!
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkStjerner har talt
Du har falt
Jeg ber hver kveld for en siste farvel.
Skulle ønske jeg kunne ta deg med
Hjem, en siste kaffe og en siste prat.
Du var en skikkelig kamerat!
Det var en gang
- av Atle96 (ris og ros)
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer