Det var en gang et bilde!
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkDet var et bilde på veggen,
hengende på en skrue.
En svart ramme,
med et bilde inni.
Beskyttet av glass.
Det var en gang et bilde.
Det var et bilde på veggen,
hengende på en skrue.
En svart ramme,
med et bilde inni.
Beskyttet av glass.
Det var en gang et bilde.
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer
Anonym feiging (984c8800ed)
Permanent lenke |