Dikt om fest
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkFest e best ingen protest
Du som e kul, drikker seg full
På Øl å Sprit
Du har pynta deg for damer
og du skal ha de gøy så då
må du drikka deg full på øl
Skrevet av Jon Olav Hansus
Fest fest fest fest
Vi alle like fest
Fest fest fest fes
Vi alle har fest
Helga eg komme
å festa skal somme
Fest
Skreve av Svein Erik Gjornson
Olav har fest Peder har fest
Svenn arne har fest
Per tore har fest
Peder ståle har fest
Utan om jon han va dom
Skreve av jon magne torsen pedersen
Tore andre Magneson peders arne knut tore jon jenst svein bjørn geir siren per fest sa dei å de blei de besta noken gong
Skreve av Jum Gon
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer