Din kjærlighet gir liv
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkKjærligheten kommer
Kjærligheten går
Men kjærligheten din
blir for alltid
Din kjærlighet varmer
Det er en god følelse
Når du er her
føler jeg meg elsket
Kjærligheten kommer
Kjærligheten går
Men kjærligheten din
blir for alltid
Din kjærlighet varmer
Det er en god følelse
Når du er her
føler jeg meg elsket
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer