Din nåde varer evig
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk
Din nåde er evig
Din tørst etter oss er evigvarende
Jesus kongenes konge
Jesus den eneste frelser
Vi priser deg i vårt alt
Takk for din nåde
Bevar vårt hjerte fremfor alt
Bevar oss i forbønn du Guds sønn
Takk for at du griper inn i vårt liv
Fra langt borte til du er her i vårt hjerte
En enorm skatt av en galakse
Du er jeg er
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer