Dingo

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk


Det sitter en liten dingo
på en liten pingo.
Den er helt still,
fordi den har gått seg vill.
Hva skal en liten dingo gjøre,
på et slikt føre


Hvor går ferden,
i denne store vide verden.
Den lille dingo ser seg omkring,
og mimres de dager den danset i ring.
De tobente ser,
og slik som de ler


Dingoen er omringet av høye murer,
her blir det ingen lange turer.
Den lille australske villhund undres,
hvorfor må akkurat jeg beundres.
Svaret til den lille dingo,
er at den ble vunnet i bingo.


Det sitter en liten dingo,
på en liten pingo.

av ‎Songol (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.