Diskusjon:Å tenke

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Hva hvis man tenker? Hvis det å tenkte får andre rundt deg til å tro at du har blitt gal? Til å tro at du overdriver, og det å kutte ut aviser, nyheter, kjøtt, ferdigmat!, ting du lærte fra skole, arbeidsplass og begynner å se krig mot narkotika som en krig mot bevisstheten. Det er da du forstår at en blanding med serotonin, dopamin, oksytocin, endorfiner, og en stor dose kortisol som skyter igjennom kroppen for vær ting som har truet dine forfedre i millioner av år. Det kan gjøre et menneske til en klin kokks maskin som knuller, tar og gjentar i et forsøk på å finne noen mening.

Det er ofte et vanskeligere valg å tenke, kanskje derfor mange ikke?