Diskusjon:17. Mai-song
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk17.MAI
17.MAI ER GLEDENES DAG
DA MARSKJERER VI I LAG
VI HEI SER FLAGGET OPP
TIL STANGENS HØYE TOPP
HIPP HURRA NÅ SKAL VI FESTE
FOR DENNE DAGEN ER DEN BESTE
KORPSET SPILLER VÅR NASJONALSANG
HELE DAGEN LANG
VI FÅR BOLLER OG BRUS
OG FESTER I SUS OG DUS
RØDT, HVITT, BLÅTT
DET ER FLAGGET VÅRT
KHADIJA 10 ÅR