Diskusjon:Bestevenn for meg

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Vennskap (marte) Fra Dikt Gå til: navigasjon, søk Vennskap (Luthien).

Et vennskap er noe som handler om åå pule noe vi alle kan trenge, og minnene er noe vi vil ha utrolig lenge. Gjennom godt og vondt, man støtter hverandre, selvom man ute på viddene kan vandre. En venn for livet er verdt mer enn noen kan tro, for i vonde eller gode tider er man alltid to. Så jeg vil takke for ditt vennskap, og si hvor mye du betyr for meg, for og pule med av Luthien (ris og ros)