Diskusjon:Fugl
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkØRN
en ørn som flyr til syden er ikke den samme når den flyr til ohio
ørna bjeffer og knarker
ohio som selger marker
sigma som flexser nå
ørna som har læret seg å stå på tå
frihet til øren min₭‰%