Diskusjon:Guldkorn 0002

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

du ga meg sorg, du ga meg glede, nå er

det slik at alle kan se det, hvorfor gjorde du dette mot meg, du sa jeg var den eneste for deg, mine øyner er våte røde og forgrått, det er fordi du har gått. nå er jeg lei meg,taus og stille. VÆR DET DETTE DU EGENTLIG VILLE?





AV DIANA)))