Diskusjon:KATT
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkHUND
heh, jaaaaa, jeg er en hund
katter som løper fra blund
mjew mjew mjew sir de men ingen går køg
jeg bjeffer på en busk som tar min tuskelusk
men hundevereden tok over og tok min rusk
halen min går rundt, spin spin spin
mikrofonen til eieren ta min nusk
plis gi meg en nuske tusk⅛⅜¼♥