Diskusjon:Kjærlighet

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

jeg var glad i deg.
men jeg trur jeg ikke var ba nokk.
du skjønner livet er ikke som en film se.
det er ikke rette veier hele tiden.
det er mange dompler også.
og hvis man ikke greier å stoppe før, kan alt gå feil.