Diskusjon:Millom bakkar og berg
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkDette diktet heiter IKKJE "Millom bakkar og berg"! Dette er det dei fleste trur, men originalnamnet er "Nordmannen"!
Dette diktet heiter IKKJE "Millom bakkar og berg"! Dette er det dei fleste trur, men originalnamnet er "Nordmannen"!