Diskusjon:Min Bestevenn

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Bestevennen min, hun betyr seriøst alt for meg! Jeg aner ikke hva jeg skulle gjort uten henne! Hun er alltid her for meg om jeg trenger det, og jeg er alltid her for henne. Vi har også utrolig mange minner sammen.Og alle minnene våres er like fine. Vi har hatt små krangler og diskusjoner innimellom, men de betyr ingenting.Og et vennskap uten krangler/diskusjoner, går egentlig det? Nei tror ikke det. Du må bare vite det, bestevenn. Sanne du er den beste vennen jeg har hatt og kommer til ha, du betyr alt for meg,Gratulerer med dagen Sanne,Nå er du blitt 11 år,Håper dagen din blir kjempe bra! Vi har tusen minner sammen,kan si noen minner da : Når vi var på sortland , når vi tok salt og pepper i lysene,og når vi har vert på hytta di og vi har vert på hytta vår, Du er helt fantastisk Sanne , Jeg vil at du skal vite at jeg er utrolig gla i deg , Jeg vet at jeg sier det mange ganger,men det er for at jeg er gla i deg,og jeg vil at du skal vite det! Kan ikke beskrive deg med ord , du er den beste! Du har mye som de andre ikke har . Håper at du liker dette jeg har skrevet om deg! Du f
Du er mitt alt, uten deg klarer jeg ikke leve lenger. du tar vare på meg og støtter meg om noe skjer, jeg kan ikke forestille meg hvordan livet ville vært uten deg.

Du har tatt en utrolig stor plass i mitt liv, og om jeg noen gang mister deg igjen da vet jeg ikke hva jeg gjøre. ditt vennskap er det eneste som betyr noe for meg, når jeg er med deg glemmer jeg verden rundt meg.

Du er det eneste som står i hode mitt når jeg er fra deg, du har en sjarm mange andre ikke har. du burde sette stor pris på den, for det er ingen i verden som kan ta den fra deg.

Du er mitt ALT bestevennen min, Uten deg er det ikke lenger noe meg. Du får meg alltid til og smile og le!

Super gla i deg bestevennen min! <3