Diskusjon:Mine Længsler

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Re "Mine længsler av Jens Zetlitz"


Hei, er det noen som har notene til dette diktet? Det er skrevet en melodi for dette diktet men jeg har ikke funnet notene, er det noen som vet hvor jeg kan finne disse? Vennligst kontakt meg. Jeg er bedt om å synge diktet i en teater forestilling.

Trygve Bauge 22 14 80 78 trygve@bauge.com