Diskusjon:Norske Dikt - forsiden
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkkakao er godt og du er like så! Ha en fin dag videre.
ASL / Dating[rediger]
- hei.
- hallo!
- hva skjer?
- vi måtte finne dikt så jeg bare chillern her! Hva heter du?
- Nina heter jeg!
- Jeg heter Mathias! Skriver du dikt her eller no?
- Hei Mathias! jeg bare leser noen dikt.
- Har du noen favoritt? Vi har friminutt
- Nei jeg pleier ikke å se på dikt ofte egentlig
- Hvor gammel er du?
Jeg er 43 år
Gåte[rediger]
Ka farsken sku me gjort uten havet, sku me bær båtan å skøtt feskan?
Stavefeil: Forfatteroveriskt ... versego
Test