Diskusjon:Roser er røde
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkRoser er røde fioler er blå alle kommer til og elske deg nå
roser er røde[rediger]
Roser er røde fioler er blå mamma kommer til og flå deg nå
Roser er røde[rediger]
Roser er røde fioler er blå alle titer ned på guttene nå:)
roser er røde...[rediger]
Roser er røde fioler er blå alle digger jenter nå...kbj