Diskusjon:Utro

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Jeg traff deg jeg møtte deg jeg stolte på deg,
Hva skjedde?
jeg trudde vi hadde noe.
jeg stolte på deg jeg traff deg i hjerte.
Nå sitter jeg bare her å venter på at noen skal komme