Diskusjon:Valget

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Jeg elsker dette diktet! Uansett hvor mange ganger jeg leser det, klarer jeg ikke å holde tårene unna når jeg kommer til siste strofe. Diktet har gledet mange, og for meg vil det alltid være blant de beste. Tone Iren Holmen.