Ditt ansikt

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Ringen over ditt hode, kronen over din kropp,
Lyset som fyller ditt hjerte,
Omslutter deg med glorie
Og fyller din sjel med ånd og kraft.

Englene jubler når du åpner ditt sinn
Og slipper lyset inn.
Da blir du rik på gull, og vis som Salomo,
Og ditt ansikt lyser som Daniel.


av SigveLauvaas (ris og ros)


avatar

Anonym feiging (c9ec1800ed)

for én time 14 minutter siden
Poeng 0
Jaran skalla trakla Lars Pettersen er skibi toilet
Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.