Djevelen i meg

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Jeg vet du vil ut
Hvorfor gjemmer du deg?
Jeg liker deg
Du er en del av meg
Overbeviser meg
Jeg kan ikke motstå deg
Mørket konsumerer meg
Du leker med meg
Lurer meg inn
Jeg elsker spillet ditt
Du lever inni meg
Vis meg ansiktet ditt
Du gjemmer deg bak en maske
Manipulerer meg
Du tar alltid forskjellige former
Jeg liker mørket ditt
Du drar meg inn
Sier det jeg vil høre
Du er djevelen i hodet mitt

Nadiama


av Nadiama (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.