Donald Trump

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Donald trump
Donald Trump er snill
Han er den beste presidenten
Han er litt for bleik
Men det gjør ikke no
Alt det her er ironi
Det skjønte jo du

av: Milla


avatar

Donald Trump

for 31 måneder siden
Poeng 0++
What did you say?
Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.