Drøm (SigveLauvaas)
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkDet finnes drømmer ennå
Som kan forandre verden,
Det finnes håp
I en vanskelig tid.
Språk og rase er ingen hindring lenger.
En kan møtes ved en grenseelv,
Og seile videre i åpen sjø.
Vinden gir oss vinger,
Drømmer setter spor.
Sannheten må bæres fram i våre hjerter
Om vi skal se lyset på jord.
Drømmen er levende, håpet er Paradis
Vi kan sitte og se bak gardiner
Og vite det snart er kveld.
Hver drøm i natten er bilder, lys og syner,
Et kart for vår underlige reise.
- av SigveLauvaas (ris og ros)
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer