Drømmeknuseren

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

  Du trodde du fant drømmen
  egentlig var du på rømmen
  Drømmen var bare en flukt
  for ut utsette den bukt
  man med fortiden
  så unngålig må ta